In de 4 jaar dat ik het vak economie heb gevolgd bij Kik, heb ik – en ik weet dat anderen deze mening delen- erg genoten van zijn lessen. Hij maakte veel meer dan welke andere docent dan ook gebruik van de actualiteit en echte gebeurtenissen . Dit heeft mijn interesse in economie als vak enorm vergroot. Ook besteedde hij op een heldere en overzichtelijke manier aandacht aan de theorie voor bijvoorbeeld het eindexamen, waardoor ik zelden problemen had met het begrijpen van de lesstof.’

Milo, 2e-jaars student politicologie en economie (UvA)

Sebas en Boris en achtergrond Kik- panorama HP

‘Kik is een toegankelijke leraar die enthousiasme en plezier voor zijn vak overbrengt. Hij is bovendien een fantastische mentor en een plezierig, no-nonsense contactpersoon voor mij als ouder.’ 

Eveline, moeder

DSC_8129

 

‘Kik kan goed orde houden, waardoor er een rustige sfeer is in de klas. Hij is ook enthousiast over de stof die hij uitlegt en dit maakt de lessen interessant.’

Aïsha, leerling klas 4

 

‘Ik heb Kik als een van de meest inspirerende docenten op het 4e Gymnasium ervaren. Hij leerde ons niet alleen het vak economie, maar ook een kritische blik. Bij zowel  het horen, lezen en zien van nieuws als de wetenschap is het belangrijk om zelf verder te denken. Nu denk ik steeds bij het schrijven van een paper: waar haal ik mijn informatie vandaan, wat heb ik hier zelf voor mening over? Kik heeft mij doen inzien dat je niet leert voor je school, maar voor het leven. Supermooie beeldvorming heb ik van hem gekregen door de documentaires die hij heeft laten zien. Kortom: ongelofelijk waardevolle lessen over de wereld en mijzelf.’

Sophia 2e jaars studente Biomedisch wetenschappen (UVA/Cambridge)

Kik is een hele fijne docent en hij weet altijd alle stof rustig en duidelijk uit te leggen, net zolang tot je het snapt. Daarnaast heb ik van Kik niet alleen veel over economie geleerd, maar is het ook een van de docenten waarbij actualiteiten, politiek en algemene kennis hoog in het vaandel staan. Dat maakt Kik een hele veelzijdige, enthousiaste en goede docent.’

Amber, 3e-jaars studente 

‘Van Kik heb ik het meest geleerd van al mijn andere docenten, ook al waren die ook allemaal heel erg goed. Ik kan met grote trots en volledige eerlijkheid aankondigen dat ik nu regelmatig het economiekatern lees.
En ik ben heel erg gelukkig met alles wat Kik mij heeft geleerd de afgelopen 3 jaar, zowel termen en praktische kennis als een bepaalde kritische houding tegenover alles wat met geld te maken heeft.
Je bent
 een geweldige leraar geweest. Heel erg bedankt!’

Fietje, 1e-jaars student (Wageningen)

‘Kik is een enorm enthousiaste, betrokken leraar die behalve alleen op economisch vlak ook op andere gebieden enorm vakkundig is en die kennis goed kan overdragen. Hij maakt leren leuker, makkelijker en interessanter.’

Ilja, leerling klas 6

DSC_7379

‘Door actuele voorbeelden en leuke anekdotes maakt Kik lastige stof leuker en beter te begrijpen. Juist wanneer zo’n verhaal lijkt af te dwalen, komt zijn verhaal terug bij de basis en wordt duidelijk waar het over gaat.’

Roemer, klas 5

 ‘Ik heb veel geleerd van meneer Tunnissen. Hij is een leraar die zijn stof tot in de puntjes goed weet uit te leggen aan zijn leerlingen. Hij maakt de stof en zijn lessen leuk waardoor het toegankelijk is om vragen te stellen en jezelf te zijn binnen de les.’  

Fadoua, ex-leerling

 

We hebben elkaar niet veel gesproken maar ik heb wel gevolgd hoe enthousiast mijn dochter Anna vertelde over jouw lessen. Zij was altijd heel geïnspireerd door hoe jij lesgaf en ging zelf nadenken over hoe het zat. Dank daarvoor.’

Emmy, moeder


DSC_7403

© Copyright - Meester Kik Huiswerkbegeleiding