Andere begeleiders

Kik Tunnissen is hoofdbegeleider en aanspreekpunt bij Meester Kik.  Hij geeft huiswerkbegeleiding en bijles in vrijwel alle vakken. Voor huiswerkbegeleiding en bijles in met name de exacte vakken (in de bovenbouw) werkt hij samen met diverse begeleiders die ieder hun specialisme hebben.

Riwka Docente basisonderwijs

Riwka Docente basisonderwijs

Riwka is sinds 2005 gediplomeerd Montessori leerkracht en heeft op diverse Montessori basisscholen in en om Amsterdam gewerkt.
Zij is gespecialiseerd in het ondersteunen van leerlingen van de midden- en bovenbouw en heeft jarenlange ervaring met het geven van huiswerkbegeleiding en bijles. Tevens is zij de drijvende kracht achter de Wereld Koffers, een aanvulling op de lessen over het cultureel erfgoed en lessen binnen het Kosmische Onderwijs voor Montessorischolen.


Tjip

Tjip

Tjip is een 4e jaars student Natuur- en Sterrenkunde aan de Uva. Hij heeft het 4e Gymnasium cum laude afgerond met een profiel Natuur en Techniek. Sinds zijn 16e geeft Tjip bijles, voornamelijk voor natuur- en wiskunde en daarnaast geeft hij al een aantal jaar huiswerkbegeleiding. Verder vindt hij filosofie interessant en houdt hij zich in zijn vrije tijd bezig met voetbal en muziek.

Frank Jan

Frank Jan

Frank Jan heeft wijsbegeerte en theologie aan de universiteit van Amsterdam gestudeerd. Hij is al geruime tijd docent filosofie en momenteel verbonden aan het HLZ in Amsterdam. Hij geeft en de havo en de vwo eindexamenklassen les en heeft zodoende de examenonderwerpen tot in de puntjes onder de knie.
Naast deze werkzaamheden verzorgt Frank Jan ook examentrainingen filosofie bij meester Kik.

Max

Max

Max is na het afronden van de Master Biomedische wetenschappen in 2016 bijles gaan geven en werkt sinds eind 2018 bij Meester Kik. Daarnaast is hij nu ook scheikunde docent bij havo De Hof en ontwikkelt hij voor het E-learning platform OnlineSlagen.nl een digitale lesmethode voor scheikunde. Voor scheikunde en biologie kan hij de stof van begin tot en met eindexamen uitleggen, maar ook voor de meeste andere vakken kan hij helpen met het maken van huiswerk.


Julia

Julia

Julia studeert Literary & Cultural Analysis én Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Ze geeft sinds 2014 bijles, sinds 2018 bijles en huiswerkbegeleiding bij Meester Kik. Julia is vooral goed in talen. Ze geeft voornamelijk bijles Latijn en helpt in de huiswerkbegeleiding met woordjes, grammatica en literatuuropdrachten.


Jesper

Jesper

Jesper is tweedejaarsstudent geneeskunde aan het VUmc en oud leerling van het Ignatius Gymnasium. Bij Meester Kik geeft hij bijles en huiswerkbegeleiding in verschillende vakken. De huiselijke en warme sfeer die daar heerst, creëert een fijne studieomgeving voor de leerlingen en een fijne werkplek voor hemzelf, aldus Jesper.


Tess

Tess

Tess zit nu in haar tweede jaar van de opleiding Geneeskunde aan de Vrije Universiteit. Ze heeft haar gymnasiumdiploma behaald in Haarlem waar ze eindexamen deed in negen vakken. Vooral bij de vakken Biologie, Engels, wiskunde, kunst en Nederlands kan ze goed helpen. Maar een vraag over een ander vak is ook altijd welkom! In haar vrije tijd is ze vaak te vinden met een gitaar in haar hand.

Shinouk

Shinouk

Shinouk studeert Politics, Psychology, Law and Economics met een major in Politics en volgt daarbij vakken van de opleiding Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam.
Al tijdens de middelbare school geeft ze veel bijles, en sinds begin 2019 ook examentraining in Geschiedenis en Engels.
Met de huiswerkbegeleiding helpt ze vooral met plannen, schrijfopdrachten, profielwerkstukken en mondelingen, maar je kan ook altijd terecht met vragen over maatschappijvakken, talen en wiskunde.
In haar vrije tijd gaat ze graag paardrijden.


Maarten

Maarten

Maarten heeft natuur-sterrenkunde gestudeerd op de UvA. Momenteel is hij bezig met zijn scriptie voor de master Climate Physics in Utrecht. Hierdoor kan Maarten de leerlingen vooral helpen met de bèta vakken maar ze kunnen natuurlijk ook altijd bij hem terecht voor andere vakken.

© Copyright - Meester Kik Huiswerkbegeleiding