Andere begeleiders

Kik Tunnissen is hoofdbegeleider en aanspreekpunt bij Meester Kik.  Hij geeft huiswerkbegeleiding en bijles in vrijwel alle vakken. Voor huiswerkbegeleiding en bijles in met name de exacte vakken (in de bovenbouw) werkt hij samen met diverse begeleiders die ieder hun specialisme hebben.

Sam

Sam

Sam heeft wiskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is momenteel in zijn 2de jaar van zijn master Computational Science. Sam blijft het leuker vinden wiskunde uit te leggen dan om er onderzoek in te doen. Het is dan ook geen wonder dat hij al vanaf havo 4 bijles geeft in de bètavakken en al jaren werkende is bij Meester Kik. Hij weet hoe belangrijk motivatie is in je studie, want hij begon ooit op het vmbo’t en is nu klaar aan de universiteit.

Tjip

Tjip

Tjip is een 4e jaars student Natuur- en Sterrenkunde aan de Uva. Hij heeft het 4e Gymnasium cum laude afgerond met een profiel Natuur en Techniek. Sinds zijn 16e geeft Tjip bijles, voornamelijk voor natuur- en wiskunde en daarnaast geeft hij al een aantal jaar huiswerkbegeleiding. Verder vindt hij filosofie interessant en houdt hij zich in zijn vrije tijd bezig met voetbal en muziek.

Michelle

Michelle

Michelle heeft wijsbegeerte en midden-oostenstudie aan de universiteit van Amsterdam gestudeerd. Momenteel is zij al drie jaar docent in het voortgezet onderwijs, maar vindt het ook leuk om in haar extra uren nog bijles en huiswerkbegeleiding te verzorgen. Naast deze werkzaamheden geeft ze ook examentrainingen filosofie bij meester Kik.

Eva

Eva

Eva is professioneel redacteur en corrector. Ze heeft tijdens haar studies Wijsbegeerte en Redacteur/editor altijd bijles gegeven en werkt sinds 2018 bij Meester Kik. Wie moeite heeft met talen en plannen kan op haar hulp rekenen, maar ook voor vragen over economie, geschiedenis en wiskunde kan je bij haar terecht.

Julia

Julia

Julia studeert Literary & Cultural Analysis én Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Ze geeft sinds 2014 bijles, sinds 2018 bijles en huiswerkbegeleiding bij Meester Kik. Julia is vooral goed in talen. Ze geeft voornamelijk bijles Latijn en helpt in de huiswerkbegeleiding met woordjes, grammatica en literatuuropdrachten.

Jesper

Jesper

Jesper is tweedejaarsstudent geneeskunde aan het VUmc en oud leerling van het Ignatius Gymnasium. Bij Meester Kik geeft hij bijles en huiswerkbegeleiding in verschillende vakken. De huiselijke en warme sfeer die daar heerst, creëert een fijne studieomgeving voor de leerlingen en een fijne werkplek voor hemzelf, aldus Jesper.

Tess

Tess

Tess zit nu in haar tweede jaar van de opleiding Geneeskunde aan de Vrije Universiteit. Ze heeft haar gymnasiumdiploma behaald in Haarlem waar ze eindexamen deed in negen vakken. Vooral bij de vakken Biologie, Engels, wiskunde, kunst en Nederlands kan ze goed helpen. Maar een vraag over een ander vak is ook altijd welkom! In haar vrije tijd is ze vaak te vinden met een gitaar in haar hand.

Els

Els

Els heeft psychobiologie gestudeerd en gaat volgend jaar beginnen aan haar master. Sinds de tweede klas geeft ze bijles in de bèta-vakken, biologie én economie en heeft sindsdien ook verschillende baantjes gehad met betrekking tot lesgeven. Ze vindt de wetenschap heel interessant, maar zou dit het liefst combineren met het onderwijs. Het geeft namelijk volgens haar meer voldoening om kennis over te brengen, dan om een wetenschapsverslag te schrijven.

Maarten

Maarten

Maarten heeft natuur-sterrenkunde gestudeerd op de UvA. Momenteel is hij bezig met zijn scriptie voor de master Climate Physics in Utrecht. Hierdoor kan Maarten de leerlingen vooral helpen met de bèta vakken maar ze kunnen natuurlijk ook altijd bij hem terecht voor andere vakken.